✔ Fragt kun DKK 35,- ✔ Fysisk butik i Roskilde ✔ Sikker betaling ✔ 14 dages returret
Byleddet 1, DK-4000 Roskilde +45 46 38 19 11 salg@dataworld.dk
Tom Indkøbskurv

XIAOMI Mi M365 Elektrisk Løbehjul

Forsiden / Legetøj / Løbehjul / XIAOMI Mi M365 Elektrisk Løbehjul
Produktet kan p.t. ikke leveres, og er muligvis udgået. Kontakt os venligst for hjælp til at finde et tilsvarende produkt.

XIAOMI Mi M365 Elektrisk Løbehjul

Varenr.:
FBC4004GL
EAN:
6970244526823
  • Type Spil
Leveringstider v. forsendelse:
Butiklager: Lev.tid: 1-2 dage
Fjernlager: Lev.tid: 2-5 dage

✅ Varer på butiklager kan også afhentes i vores butik i Roskilde. Mere info
 
    .

 
    .
Beskrivelse

Bevæg dig sikkert omkring i byen med lethed takket være Xiaomi Mi Electric Scooter, uanset om du er på vej i skole, på arbejde eller bare er ude og køre med vennerne. Med en vægt på kun 12,5 kg og op til 30 km maksimal distance på en enkelt opladning er Xiaomi MI Electric Scooteren en praktisk makker for alle dem, som altid er på farten.

Dobbelt bremsesystem
Mi Electric Scooteren har et dobbelt for- og bag bremsesystem, som giver en effektiv bremselængde på 4 meter. De røde baglygter blinker for at advare fodgængere og andre køretøjer, når du vil stoppe eller bare sætte farten ned.

Foldbart design
Fold din Mi Electric Scooter i 3 nemme trin. Scooteren er lavet af det samme lette og holdbare aluminium, som også benyttes i fly. Når den er foldet vil styret forvandles til et håndtag, så du kan tage din scooter med i bussen eller med op af trappen.

Præstation
Bevæg dig fra den ene ende af byen til den anden på kort tid. Xiaomi Mi Electric Scooter kan nå en hastighed på op til 25 km/t og kan køre 30 km på en enkelt opladning.

Skarpe forlygter
Forenden er udstyret med LED lys, så du også kan køre sikkert om natten. LED lyset har en effekt på 1,1 Watt.

Nem betjening
Mi Electric Scooter har en enkelt let anvendelig knap. Med denne knap kan du tænde og slukke for scooteren, tænde for lygterne og skifte mellem normal og strømbesparende tilstand. De 4 LED notifikationslys på instrumentbrættet informerer dig om scooterens batteristatus. Forbind løbehulet viaBluetoothtil app på din telefon.