Lenovo TAB 10 TB-X103F 10,1''

Produktkatalog » Tablet

Produktnummer:  ZA1U0004SE
Producent: Lenovo
 
Pris: 999,00 kr.
Lager:
Produktet er tilføjet din indkøbsvogn
 

Beskrivelse


Lenovo Tab 10 tabletten er en utrolig god enhed til hele familien. Den store 10,1” IPS-skærm har en god HD-opløsning og giver dig en bred visningsvinkel, hvilket er perfekt når du skal se film. Oplev en kraftfuld lyd fra Dolby Atmos højttaleren. Med personlige kontoer kan hvert familiemedlem få sin egen konto, med egne indstillinger og hukommelsesplads. Derudover kan de mindste i familien trygt have det sjovt og surfe på nettet med den smarte Kids-funktion med forældrekontrol.

Processor: Tab4 er udstyret med en Qualcomm Snapdragon 212 Quad Core processor, der uden problem kører de mest almindeligste apps og programmer. Processoren understøttes af 1 GB onboard RAM.

Hukommelse: Den indbyggede flash-hukommelse er på 16 GB og kan udvides med Micro SD-kort.

Skærm: Den 10,1” store IPS-touchskærm har en knivskarp 1280x800 HD-opløsning. IPS-teknologien gør, at du får klarer farver og en bredere visningsvinkel.

Kamera: Bagsidekameraet er på hele 5 MP, der giver flotte fotos, mens det klarer en videooptagning på 1080p Full HD med autofokus. Frontkameraet er på 2 MP, hvilket er perfekt til videosamtaler.

Android 6.0 Marshmallow:Dette operativsystem fra Android giver dig mulighed for at tilpasse din tablet til dine personlige præferencer. Få større kontrol over alle apps og indstillinger. Android 6.0 Marshmallow sikrer desuden længere batteritid.

Batteri: Det indbyggede Li-ion batteri har en kapacitet på hele 7.000 mAh, hvilket giver dig op til 10 timers brug på en enkelt opladning.

Tilslutning: 
- WiFi-n, Bluetooth 4.0
- Micro USB 2.0 port til dataoverførelse og opladning
- Micro SD-hukommelseskortlæser
- Integreret GPS navigationssupport
- 3.5 mm stereo mini-jack

Indkøbsvogn
Alle priser er inkl. moms
Mad Catz R.A.T. 1 Mouse 3500dpi Sort/Grøn UDSALG
Mad Catz R.A.T. 1 Mouse 3500dpi Sort/Grøn UDSALG

Fed Gamer mus til billige penge !!!

Pris: 99,00 kr.
PARKSAFE Elektronisk P-Skive
PARKSAFE Elektronisk P-Skive

Undgå de ærgerlige p-bøder med en elektronisk P-Skive

Pris: 199,00 kr.