Samsung Galaxy J3 (2016), Sort

Produktkatalog » Mobiltelefoner & Tilbehør

Produktnummer:  SM-J320FZKNNEE
Producent: Samsung
 
Pris: 999,00 kr.
Lager:
Produktet er tilføjet din indkøbsvogn
 

Beskrivelse


Samsung Galaxy J3 sort
Meget smartphone for pengene. Samsung Galaxy J3 har 8 GB indbygget hukommelse med mulighed for udvidelse via et mikro SD kort. Telefonen har deusden en lækker 5.0'' HD Super AMOLED Skærm og et stærkere batteri.

Samsung Galaxy J3 har et stilrent design med aftagelig bagside i læder-finish og sider i metal. Kameraet er nemt at bruge – tap to gange for at åbne, og du er klar til at tage billeder. Easy Mode lader dig bruge din smartphone på en mere enkel måde med et mere simpelt skærmdesign og ukompliceret brug af apps. Galaxy J3 er kompakt nok til at blive betjent med én hånd.
 
Skærm
Galaxy J3 har en sprød 5” super AMOLED-touch-skærm, der leverer billeder med en tæthed på 294 ppi. Skærmen har en størrelse, som giver en god oplevelse, når du ser film eller spiller spil.
 
Bekvem minimalisme
Med en tykkelse på kun 7,9 mm og en bredde på 71,05 mm er Galaxy J3 betydeligt tyndere og mere kompakt end nogensinde. Den har også en endnu tyndere ramme på 4,56 mm og grebvenlige sider, som gør, at den ligger rigtig godt i hånden.
 
Android 5.1 Lollipop
Tilpas startskærmen, så den passer til dine behov. Tilføj genveje, skift layout og navigér på en enkel måde. Tusindvis af både gratis og betalte apps er tilgængelige online, så du kan udnytte telefonens muligheder til det optimale.
 
Ydelse
Samsung Galaxy J3 har en 1,2 GHz Quad Core Qualcomm Snapdragon 410 processor med 1,5 GB RAM og 8 GB intern hukommelse, der kan udvides op til 128 GB via Mikro SD-kort.
 
Kamera på bagsiden
Kameraet på bagsiden har 8 megapixel og autofokus, så du kan tage billeder af mindeværdige øjeblikke nemt og hurtigt. Kameraet kan startes med ved at tappe to gange. Desuden kan du optage videoer i HD-kvalitet.
 
Frontkamera
Med frontkameraet på 5 megapixel kan du tage selfies med god kvalitet.
 
Mere kraft i batteriet
Brug din telefon i længere tid end nogensinde med det nye og forbedrede 2600mAh batteri. Er du ved at løbe tør for strøm? Det er ikke noget problem. Reducer batteriforbruget med spareindstillingen Ultra Power Saving Mode.
Det aftagelige 2600 mAh-batteri kan vare i op til 349 timer på standby og give op til 22 timers taletid.
 
Forbindelse
4G LTE-forbindelsen sikrer lynhurtig surfing online (kræver kompatibelt abonnement fra tjenesteudbyder)
Wi-Fi 802.11b b/g/n-modulet lader dig gå online med det hurtigste og bedst tilgængelige Wi-Fi hotspot takket være det automatiske QoE (quality of experience)
Wi-Fi Direct, NFC
Bluetooth 4.1 protokol som sikrer hurtig overførsel af filer og forbindelse til kompatible Bluetooth-enheder
Port til Mikro SD-hukommelseskort, der lader dig udvide den interne lagring ved lav omkostning. Op til 128 GB Mikro SD-kort undersøttes
Indbygget GPS-modul, GLONASS
 
I kassen
Oplader
Datakabel
Quick Start Guide

Nøglespecifikationer
1280x720 px
Bluetooth: v4.0
FullHD (1080p60)

Indkøbsvogn
Alle priser er inkl. moms
Speedlink Ultor Illuminated Mechanical Gaming Keyboard
Speedlink Ultor Illuminated Mechanical Gaming Keyboard

Mekaniske, oplyst ULTOR-Gaming-tastatur !

Pris: 589,00 kr.
Roccat KONE Pure, Military, DesertStrike
Roccat KONE Pure, Military, DesertStrike

Gaming mus med baggrundsbelyst logo og op til 5000dpi !

Pris: 299,00 kr.