Sackit SQUAREit Cobana Junior - Petrol

Produktkatalog » Gadgets

Produktnummer:  8578003
Producent: Sackit
 
Pris: 1.189,00 kr.
Lager:
Produktet er tilføjet din indkøbsvogn
 

Beskrivelse


Juniors Yndlingsplads!

 

 

Inde eller ude? Du bestemmer! SQUAREit Cobana Junior kan nemlig både bruges indendørs og udendørs. Slæng dig i stuen om vinteren og brug den som solseng i haven om sommeren - den er super let at flytte rundt og rengøres meget nemt.

  

SQUAREit Cobana Junior sækkestolen er fremstillet i vores populære Cobana materiale, som betyder, at du kan bruge den både indendørs og udendørs. Materialet er meget slidstærkt, let at rengøre og så er det vandafvisende.

  

Med det eksklusive design og de lækre kvalitetsmaterialer kan du endelig få en sækkestol, som ikke kun er skøn at ligge i - den ser også godt ud! SQUAREit Cobana Junior sækkestolen passer perfekt til det moderne, skandinaviske hjem. De rå håndsyede hørsting langs kanterne giver sækkestolens design kant, og de betyder samtidigt at hver enkelt sækkestol er helt unik.

  

SQUAREit sækkestolen findes også som en junior model til familiens yngste medlemmer.
 

 


Slidstærk

Den er skabt til at blive brugt (rigtig meget). Sækkestolen bliver hurtigt familiens yndlingsplads, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler. Sæt dig ned, nyd livet og slap af!
 

 


Vandafvisende

Smid sækkestolen ud(enfor)! Cobana-sækkestolen er vandafvisende, fordi Cobana-stoffet har en coating på indersiden, som sikrer, at vandet ikke kan trænge igennem. Stoffet er fremstillet i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan blive jordslået ved fugt. Derfor kan du trygt lade stolen stå ude – også selvom det regner. Vi anbefaler dog, at du stiller stolen under halvtag ved kraftig regn, da vand kan trænge ind i stolen ved syningerne – og vi ved alle at en våd stol ikke er ligeså lækker at sidde i.
 

 


Lysægte

Det er så skønt når solen skinner – det synes vi heldigvis også! Derfor er dette produkt lavet af et syntetisk materiale, som ikke falmer i solen. Du skal dog stadig huske din egen solcreme!
 

 

Håndsyede sting

De smukke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look. Det er SACKit’s DNA!
 

 

Indoor & Outdoor

Brug den både inde og ude! Du kan gøre den til din favoritplads i solen, når vejret er godt. Når gråvejret igen melder sin ankomst, kan du flytte den ind foran brændeovnen og skabe det perfekte hyggehjørne. Brug den i stuen, på børneværelset, i haven og på terrassen -MOVEit!

 

 

DETALJER

100% Olefin fiber
Fyld: EPS kugler (100% giftfri)
Mål: 100 x 130 cm
Test result / Martindale: 20.000 rubs
Light fastness: grade 7-8
Water repellency: grade 90
Håndsyede sting i hør

Indkøbsvogn
Alle priser er inkl. moms
Maroo GEM Collection in:ear headphones, Titanium
Maroo GEM Collection in:ear headphones, Titanium

Pris: 249,00 kr.
Speedlink Ultor Illuminated Mechanical Gaming Keyboard
Speedlink Ultor Illuminated Mechanical Gaming Keyboard

Mekaniske, oplyst ULTOR-Gaming-tastatur !

Pris: 589,00 kr.