Huawei P10 Lite 32GB Midnight Black

Produktkatalog » Mobiltelefoner & Tilbehør

Produktnummer:  51091BNJ
Producent: HUAWEI
 
Pris: 1.999,00 kr.
Lager:
Produktet er tilføjet din indkøbsvogn
 

Beskrivelse


Nyd Huawei P10 Lite smartphone hvor kompakt kraft og anvendelighed mødes og giver en behagelig og sjov brugeroplevelse. Den glatte, metalliske kant-finish passer perfekt sammen med den luksuriøse 5,2" skærm og komplimenterer det farvede glasbagpanel. Brug kraften bag Kirin 658 octa-core processoren og de 3 GB RAM. Fang hvert øjeblik i smuk klarhed med det 12 MP bagudvendte kamera eller tag dine bedste selfies med det 8 MP frontkamera. Kan tilsluttes alle dine eksterne enheder og del med dine venner på alle netværk med Bluetooth 4.1 og WiFi-ac.

Kameraer: Det bagudvendte 12 MP kamera tager betagende billeder. Tag fantastiske selfies med flere indbyggede kamerafiltre og optimeringseffekter ved hjælp af frontkameraet på 8 MP.

Skærm: Den 5,2 tommer store skærm kører på Full HD 1080p opløsning og giver en stor detaljeringsgrad.

Power: HiSilicon Kirin 658 octa-core processor kombinerer fire store kerner clocket ved 2,1 GHz for stor ydeevne og fire små kerner clocket ved 1,7 GHz for mere sparsommelig drift i energibesparende brug. Processoren er ledsaget af 3 GB RAM til jævn og lag-fri opstart af selv et stort antal apps på samme tid.

Android 7.0 Nougat: Med Android 7.0 er du i stand til at gøre flere ting på samme tid og du kan hurtigt at skifte mellem apps eller split-screen multitasking med to apps side om side. Smarte notifikationer lader dig tilpasse de oplysninger, du modtager fra apps og sørger for at prioriterede emner behandles som sådan. Med Emotion UI 5.1 får du en renere, mere kortfattet brugergrænseflade, der lærer dine vaner at kende, så du kan nå de apps, indstillinger og medier, du har brug for med færre klikke.

Batteri: Det store batteri med 3000 mAh kapacitet bruger avancerede strømbesparende teknologier og er testet til at give op til 21 timers taletid. Fuld opladningstid er normalt omkring 1 time og 40 minutter.

Dual SIM: Telefonen har dobbelt nano SIM-kort slot, så du kan bruge to SIM-kort på samme tid. Så du kan f.eks bruge dit private nummer og dit arbejdsnummer i flæng uden at skulle bære rundt på to telefoner.

Fingeraftrykslæser: Lås din telefon sikkert og godkend handlinger eller overfør penge ved hjælp af den superhurtige fingeraftrykslæser, der er integreret på bagsiden af telefonen.

Flere funktioner:
- Micro USB 2.0-port til opladning og synkronisering
- 32 GB intern hukommelse
- Micro SD-kort slot understøtter op til 128 GB-kort
- Kat. 6 4G LTE mobilforbindelse med op til 300/50 Mbps download/upload (netværk-afhængigt)
- Støtte GPS/GLONASS geolocation service support
- Super hurtig WiFi-ac og Bluetooth 4.1

Indkøbsvogn
Alle priser er inkl. moms
PARKSAFE Elektronisk P-Skive
PARKSAFE Elektronisk P-Skive

Undgå de ærgerlige p-bøder med en elektronisk P-Skive

Pris: 199,00 kr.
Saphe Trafik Alarm
Saphe Trafik Alarm

Undgå fartbøder - installer nemt Saphe fotovognalarm.

Pris: 410,00 kr.