✔ 4,6 * på Trustpilot ✔ Fragt kun DKK 38,- ✔ Sikker betaling ✔ 14 dages returret ✔ Fysisk butik i Roskilde
Byleddet 1, DK-4000 Roskilde +45 46 38 19 11 salg@dataworld.dk
Tom Indkøbskurv

IT Support

Forsiden IT Support

Professionel og effektiv IT support
- for privat og erhverv !

Med over 25 års erfaring tilbyder vi hurtig og effektiv it support til private såvel som små, mellemstore og store virkstomheder.
Vi lægger stor vægt på at ydelsen vi leverer er på højeste niveau og 100% i orden !

Hos Dataworld får du hjælp til udvælgelse af computere der passer til jeres behov i forhold til pladsbehov, ydeevne og hastighed og vi hjælper gerne med opsætning af printer, wifi, Office 365 hvad enten det er PC eller Mac.
Ydelser til Privat & Erhverv

Optimering af computer:

Skal du have optimeret din computer så den kører hurtigere og mere stabilt kan vi være behjælpelige med dette. Sammen ligger vi en plan og rydder op i unødvendige filer og programmer samt optimerer computeren så den starter hurtigere op og kører mere stabilt.

Fejlsøgning af computer:

Oplever du fejl på din computer eller har du andre udfordringer som f.eks. at din computer går ned, du oplever blå skærm eller at din computer fryser i tide og utide kan vi foretage en fejlsøgning af din computer og finde frem til fejlen. Vi kan ligeledes skifte de defekte dele i såvæl stationære som bærbare computere.

Opgrader din gamle computer med en ny SSD:

Har du en gammel computer med en mekanisk harddisk så kan vi varmt anbefale at skifte harddisken ud med en ny SSD for at få en hurtigere computer. En ny SSD vil puste nyt liv til din gamle computer så den føles så god som ny. Du kan udskifte til SSD i både stationære og bærbare computere. Der er ingen bevægelige dele i en SSD så ikke nok med at den er hurtigere så er levetiden også længere på disse.

Skift til ny computer:

Overvejer du ny computer kan vi hjælpe med at flytte dine filer med over. Vi kan ligeledes hjælpe med opsætning af Office, opsætning af mail, opsætning af andre nødvendige programmer samt installation af antivirus program m.m.
Vi har eget lager af computere og tilbehør hvilket gør processen hurtig og flydende så du undgår for meget ventetid.

Opsætning af arbejdsplads:

Vi kan hjælpe med komplet opsætning af ny computer hvad enten det er stationær eller bærbar. Vi tilbyder både simple løsninger med klargøring af windows og office samt mail eller mere avancerede løsninger med installation af ERP systemer m.m.

Backup og sikkerhedsløsning:

Hos Dataworld er vi specialister i backup og sikkerhedsløsninger. Med mere end 25 års erfaring kan vi sikre din virksomheds data i tilfælde af brand, tyveri eller virus.


Fleksible besøgstider

Hos Dataworld er vi fleksible og kan tilpasser vores besøgstid ud fra dit ønske. Udover at du kan indlevere dit computer eller andet udstyr i vores fysiske butik i Roskilde kan du ligeledes aftale en tid med os på din privat eller erhvervs adresse. Vi tilbyder både dag- og aften tider. Kontakt os for at høre nærmere om priser.


Priser

På vores adresse (priser inkl. moms):

Fejlsøgning:
DKK 599,- (fast pris)

Privat (priser inkl. moms):

Computersupport / Service / Fejlsøgning:
DKK 799,- / time (minimum 1 time)

Transport:
DKK 250,- (0-30km fra Roskilde)
DKK 500,- (30-50km fra Roskilde)
DKK 700,- (50-90km fra Roskilde)

Erhverv (priser ekskl. moms):

Computersupport / Service / Fejlsøgning:
DKK 999,- / time (minimum 1 time)

Transport:
DKK 200,- (0-30km fra Roskilde)
DKK 400,- (30-50km fra Roskilde)
DKK 560,- (50-90km fra Roskilde)


Kontakt os

Har du brug for IT support så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 46381911 eller via mail salg@dataworld.dk og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Du er også velkommen til at kigge forbi vores fysiske adresse: Byleddet 1, 4000 Roskilde


#itsupport #computerhjælp #roskilde #københavn #office #virus #bærbar #computer #mac #apple #macbook